Totální trapas ředitele Soukupa! Horáček ho tak zesměšnil, že po tomhle by měl svůj "pořad" zavřít

Jaromír Soukup ve svém pořadu Aréna

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. prosince 2017 12:44

Z televize Barrandov se stala show jednoho muže s nekonečným egem. Jaromír Soukup, šéf televize a moderátor v jedné osobě, teď ale zažil hodně těžký večer. Do svého pořadu Aréna pozval prezidentského kandidáta Michala Horáčka, který ho naprosto ztrapnil a zesměšnil.

Horáček se hned na úvod pořadu vzepřel Soukupovým pravidlům a odmítl na magnetickou nástěnku umisťovat fotky českých i světových politiků podle toho, zda je považuje za kladné nebo záporné postavy.

Soukup nejprve Horáčkovi vysvětloval, že na magnetické tabuli jsou dva smajlíci, usměvavý a mračící se. Právě pod ně měl Horáček přidávat fotografie, které mu moderátor nabízel. „Okamžik,“ skočil mu do řeči Horáček. „Vy jste tady na začátku řekl, že nemáte rád ty lidi, kteří dávají někomu rozumy, co si mají, nebo nemají myslet. Tohle je koncept, který jsem zažil za totality. Koncept kádrováků a koncept nástěnkářů. Já tohle odmítám.“

Soukup se nevzdal a začal Horáčkovi před obličejem mávat fotkou italského expremiéra Silvia Berlusconiho. „Co si o něm myslíte,“ zajímalo Soukupa. „Co si myslím o Silviu Berlusconim, je jedno. Já tohle odmítám,“ trval na svém prezidentský kandidát. Poukazoval na to, že nemá právo osobnosti nabízené Soukupem hodnotit. „Já si o Silviu Berlusconim a komukoli dalším, kterého mi ukážete, myslím to, že ho nemám právo hodnotit. To si zhodnoťte sami podle své chuti,“ řekl mu Horáček. Podobně reagoval i na fotku Mirka Topolánka.

„A teď zase já, abychom byli souřadnými partnery.“ přerušil Soukupa Horáček. „Já tady mám také nějaké obrázky,“ vysvětloval prezidentský kandidát s tím, že právě to jsou osoby, které chce Čechům ukázat. Byli na nich lidé, kteří museli v životě překonat velké překážky, hendikepy nebo problémy. Horáček je postupně připevnil pod usmívajícího se smajlíka. Soukup se na nic nezmohl a tak mu pomohl s magnety.

„To nejsou ty vaše Merkelové, ta mě nezajímá. Mě zajímají tihle lidi,“ rozjel se Horáček. „Uklidněte se, pane Horáčku. Myslím, že lidi zajímá, co si myslíte o Angele Merkelové,“ snažil se Soukup. „Ne, mě to nezajímá,“ nechtěl s ním spolupracovat Horáček.

„Tabuli pana Soukupa si jistě pamatujete z minulého dílu s panem Jiří Ovčáček.  Já k tomu říkám: kádrování a nenávistné nástěnkářství jsem už zažil. Za bolševika. A tak jsem radši v televizi konečně ukázal jen opravdové české hrdiny. Lidi, které bych vyznamenával ve Vladislavském sále. Aby nás mohli inspirovat k nalezení toho dobrého a hrdého v nás,“ dodal ke svému vystoupení na facebooku Horáček.

Témata: Michal Horáček Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)