Policie uzavřela případ obtěžování v OC Chodov! Závěry jsou překvapivé

Policie našla muže, který oslovoval nezletilé dívky v OC Chodov. 3

Autor: Jan Hrabě

8. září 2024 9:52

Policie v neděli oznámila, že uzavřela případ domnělého obtěžování nezletilých dívek v OC Chodov v Praze. Podezřelého muže se podařilo vypátrat, přičemž se ukázalo, že jde o turistu, který nebyl nikomu nebezpečný. 

"Muže jsme vypátrali díky jednomu komentáři pod naším příspěvkem tady na síti X, který nás přivedl do jedné obce kousek za Prahou. Tam kriminalisté muže dohledali a zjistili, že se jedná o šestašedesátiletého turistu, který je v ČR na návštěvě. Z jeho výslechu a výslechu dívek jsme nezjistili, že by byl nebezpečný nebo chtěl někomu ublížit," uvedlapolicie na síti X.

Policie na případ upozornila v pátek krátce po půl sedmé večer, kdy sdělila, že pátrá po muži, který se podle prvotních informací pokusil z OC Chodov odvést nezletilou dívku, přičemž už předtím měl obtěžovat dalších deset dívek.

V sobotu pak sdělila nové poznatky z vyšetřování. Ukázalo se, že hledaný muž přijel do obchodního centra v pátek kolem 10. hodiny na kole a odjel po 16. hodině. Vyšlo také najevo, že oslovoval i dospělé ženy v pražském metru.

Témata: krimi Policie ČR Praha