O víkendu se vrátí letní počasí! Pak se to změní!

Počasí

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. září 2020 6:00

Do Česka se v následujících dnech vrátí teploty přesahující 25 stupňů. V neděli se ale ochladí a teploty opět poklesnou pod dvacetistupňovou hranici.

Vyplývá to z předpovědi počasí Českého hydrometeorologického ústavu.

Předpověď na pátek:Oblačno až zataženo, místy přechodně i polojasno, ráno ojediněle mlhy. Na severozápadě a severu místy, jinde jen ojediněle slabý déšť nebo přeháňky. Během dne ubývání srážek, postupně i oblačnosti. Nejnižší noční teploty 14 až 10 °C, při zmenšené oblačnosti kolem 8 °C. Nejvyšší denní teploty 21 až 25 °C. Slabý jihozápadníaž západní vítr 1 až 4 m/s.

Předpověď na sobotu:Převážně polojasno, ráno ojediněle mlhy nebo nízká oblačnost. Během dne od severozápadu přibývání oblačnosti, místy přeháňky nebo i bouřky. Nejnižší noční teploty 13 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty 23 až 27 °C. Slabý, během dne mírný jihozápadní až západní vítr 2 až 6 m/s, později vítr severozápadní, v bouřkách přechodně zesílí.

Předpověď na neděli:Oblačno až zataženo, v jihovýchodní polovině území déšť nebo přeháňky, ojediněle i bouřky. V severozápadní polovině přechodně i polojasno, srážky místy. Nejnižší noční teploty 15 až 11 °C, na severozápadě až 8 °C. Nejvyšší denní teploty 18 až 22 °C. Slabý proměnlivý nebo severní vítr do 4 m/s.

Témata: Počasí