Meteorologové ŠOKUJÍ novou předpovědí POČASÍ! Tohle myslí v zimě vážně?

Počasí

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. prosince 2019 6:00 | Aktualizováno: 18. prosince 2019 1:05

Polovina prosince je za námi, pravého zimního počasí se ale nedočkáme. Naopak, teploty tento týden porostou až na 13 stupňů! Vyplývá to z předpovědi meteorologů na tento týden.

V pondělí nás velké zvraty nečekají. Přes den bude většinou oblačno a večer postupně zataženo nízkou oblačností nebo i mlhy. Nejvyšší denní teploty vyrostou až na 10 stupňů.

V úterý bude zataženo, nejnižší noční teploty klesnou jen na 7 stupňů, naopak nejvyšší denní teploty opět vyrostou až na 10 stupňů.

Ve středu počasí vůbec nebude připomínat zimu. Bude jasno až polojasno a zatímco teploty v noci klesnou na 7 stupňů, denní teploty mohou dosáhnout více než 13 stupňů.

Ve čtvrtek bude většinou zataženo. Noční teploty sice opět klesnou nejvýše na 7 stupňů, denní teploty ale spadnou na maximálně 11 stupňů.

V pátek bude také zataženo, noční teploty ale vyrostou až na 8 stupňů. Denní teploty se naopak propadnou na nejvýše 10 stupňů.

O víkendu se na většině území objeví déšť nebo přeháňky. Noční teploty opět dosáhnou v maximech 7 stupňů, denní teploty ale porostou, a to až na 12 stupňů!

Témata: Počasí