ZMĚNA v předpovědí POČASÍ! Češi budou pořádně nadšení!

Počasí, léto. Ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. srpna 2019 6:30 | Aktualizováno: 25. srpna 2019 21:50

Meteorologové předpovídali, že se koncem prázdnin ochladí. Příští týden se ale naopak dočkáme tropů, a to prakticky každý den. Srpen se tak rozloučí ve velkém stylu, a radost budou mít zejména milovníci léta a vodních radovánek!

Teplé počasí se řítí do svého letošního finále. Některé zahraniční předpovědi meteorologů tvrdily, že koncem léta se pořádně ochladí.Ale ačkoliv Česko zasáhnou už zítra silné bouřky, ochlazení se jen tak nedočkáme. Naopak, tropy vydrží po celý týden a ochladit by se mělo až v září.

Předtím nás ale čeká polojasné až oblačné počasí, ačkoliv se v pondělí mohou během dne ještě objevit přeháňky nebo bouřky, ojediněle silné. Nejnižší noční teploty vyrostou na 19 až 15 °C, nejvyšší denní teploty na 27 až 31 °C. 

V úterý se opět mohou místy vyskytnout přeháňky nebo bouřky. Nejnižší noční teploty zůstanou na 19 až 15 °C, nejvyšší denní teploty na 27 až 31 °C.

Ve středu bude skoro jasno a během dne se mohou objevit další přeháňky nebo bouřky. Nejnižší noční teploty vydrží na 19 až 15 °C, nejvyšší denní teploty vyrostou na 28 až 32 °C.

Ve čtvrtek bude polojasno až oblačno a opět se místy vyskytnou přeháňky nebo bouřky. Nejnižší noční teploty se opět udrží na 19 až 15 °C. Nejvyšší denní teploty zůstanou na 28 až 32 °C. 

Víkend bude oblačný až polojasný, místy se přiženou další přeháňky nebo bouřky. Nejnižší noční klesnou na teploty 18 až 13 °C. Nejvyšší denní teploty začnou padat na 25 až 30 °C.

Témata: Počasí Léto