Nová předpověď počasí na poslední chvíli: Takovýhle bude víkend?!

Počasí

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. července 2019 6:30 | Aktualizováno: 19. července 2019 12:10

Předpověď počasí na nadcházející víkend se mění pomalu každým dnem. Jak se nakonec zdá, tropů se opravdu dočkáme už v sobotu. Zároveň ale možní i bouřek.

Dnes nás k ránu ojediněle čeká déšť, přes den zpočátku zataženoaž oblačno a mohou se objevit i přeháňky nebo bouřky. Večer ale dojde k ustávání srážek a ubývání oblačnosti. Nejvyšší denní teploty vystoupají na příjemných 23 až 27 °C.

V sobotu bude polojasno a ojediněle se opět objeví přeháňky. Později odpoledne a večer v západní polovině Čech dojde k přibývání oblačnosti a na západě se objeví i bouřky. Nejnižší noční teploty klesnou na 15 až 11 °C, nejvyšší denní teploty ale vyrostou na tropických 28 až 32 °C.

Neděle bude oblačná až polojasná. Opět se místy mohou objevit přeháňky nebo i bouřky. Nejnižší noční teploty vyrostou na 19 až 15 °C, nejvyšší denní pak mírně klesnou na teploty 27 až 31 °C.

V pondělí bude opět polojasno až oblačno a na severovýchodě se objeví přeháňky. Později ale dojde k ubývání oblačnosti. Nejnižší noční teploty klesnou na 16 až 12 °C, nejvyšší denní teploty na 26 až 30 °C. 

Témata: Počasí Léto