Předpověď počasí a změna! Bude hezký víkend?

Počasí

Autor: Jan Novák, stars24.cz

24. května 2019 6:06

Po deštivým týdnu se v Česku alespoň o víkendu trochu vyčasí a lidé si oddechnou. Teploty vyrostou dokonce až na 23 stupňů, přeháňkám se ale zcela nevyhneme. Navíc se mohou objevit i bouřky.

V pátek v noci nás čeká jasno až polojasno, k ránu ojediněle mlhy. Na východě a severovýchodě zataženo, zpočátku místy déšť. Přes den skoro jasno až polojasno, během dne přechodně až oblačno. Na východě zpočátku až zataženo a ojediněle déšť. Ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty 8 až 4 °C, na severovýchodě 11 až 8 °C. Nejvyšší denní teploty 18 až 22 °C, na severovýchodě 16 až 19 °C, v 1000 m na horách 13 °C, v Beskydech kolem 10 °C. Slabý proměnlivý nebo severní vítr do 4 m/s.

V sobotu počítejte s počasím v režimu oblačno, přechodně až polojasno. Během dne od severozápadu místy přeháňky, ojediněle i bouřky. Nejnižší noční teploty 11 až 7 °C. Nejvyšší denní teploty 19 až 23 °C. Slabý proměnlivý, během dne severozápadní až západní vítr 1 až 4 m/s.

Neděle překvapí polojasnem až oblačnem, ojediněle, na jihu a východě místy přeháňkami. Ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty 11 až 7 °C. Nejvyšší denní teploty 18 až 22 °C. Slabý proměnlivý, během dne přechodně mírný západní vítr 2 až 6 m/s.

Témata: Počasí Déšť Bouřky