Neymar oznámil narození dcery Heleny

Neymar a Bruna Marquezine (vlevo) - Izabel Goulart a Kevin Trapp (vpravo) 2

Autor: Jan Novák

21. července 2024 14:30

Fotbalový profesionál Neymar se stal během jednoho roku už podruhé otcem. Po dceři Mavie, která se narodila v říjnu, přivítal na svět další dceru jménem Helena. Jak je to možné?

V říjnu loňského roku oznámila brazilská fotbalová hvězda Neymar (32) narození dcery Mavie. O pouhý měsíc později však jeho tehdejší přítelkyně Bruna Biancardi, Maviina matka, zveřejnila jejich rozchod. Nyní Neymar na Instagramu oznámil narození svého třetího dítěte. Dcera Helena se údajně narodila 3. července.

„Heleno, 3. července 2024,“ napsal Neymar jednoduše na Instagramu a přidal několik snímků své novorozené dcery, pořízených pravděpodobně v nemocnici. Na jedné fotografii Neymar objímá svého syna Daviho Luccu, když se společně dívají na malou Helenu přes skleněné okno. Na další fotografii Davi drží svou malou sestřičku v náručí, zatímco sedí na židli. V roztomilém videu je pak zachycena spící Helena.

Heleninou matkou je modelka Amanda Kimberlly, která narození své dcery oslavila také na Instagramu. „Můj oblíbený měsíc, červenec," napsala Kimberlly vedle černobílé fotografie nožičky svého dítěte. Neymarův syn Davi Lucca pochází z předchozího vztahu s kamarádkou z dětství Carolinou Dantasovou. Fotbalista momentálně hraje za saúdskoarabský klub Al-Hilal a nedávno vynechal Copa América 2024 kvůli zranění.

Navzdory nadšení z narození Heleny není Neymarův vztah s Amandou Kimberlly na Instagramu tolik dokumentován jako jeho předchozí vztahy. Neymarovi fanoušci na Instagramu nadšeně reagovali na zprávu o narození jeho třetího dítěte a zasypali ho gratulacemi a srdečnými vzkazy.

Témata: Neymar da Silva Santos Júnior