MS v ledním hokeji: ČT hlásí problém! Populární expert měl vážnou nehodu

Česká televize

Autor: Pavel Krejčí

13. května 2024 21:50

Zbytek vysílání České televize z letošního domácího mistrovství světa v hokeji bude odlišný od úvodních hracích dní. Už totiž tuzemští fanoušci neuslyší hlas známého experta a spolukomentátora Milana Antoše, který měl po nedělním hracím dni v noci při cestě domů autonehodu. Při jízdě na skútru ho srazilo auto. Podle informací serveru sport.cz má 10 zlomenin, přičemž jde o zlomená žebra a vážně poraněnou nohu. Nyní ho čeká operace. Podle informací deníku Sport se pak zranila na in-line bruslích i další tvář hokejového vysílání ČT sport, komentátor Michal Dimitrov.

To, že se skutečně Antoš zranil při autonehodě, potvrdila televizní mluvčí Vendula Krejčová. „Pro nás je hlavní, že je mimo ohrožení života,“ řekla a dodala: „A přejeme mu brzké uzdravení.“ Sportovní šéfredaktor Michal Dusík pak k tomu uvedl: „Hlavní je, aby se dal do pořádku. To je pro nás priorita. Všechno ostatní jde stranou. Není nic, s čím bychom si neporadili. Teď ale hlavně Milanovi držíme palce. Starost o něj necháme lékařům a držíme palce.“

Sám Antoš se pak z nemocnice ozval: „Jsem pomlácenej hodně," nechal se slyšet. I kvůli poranění zmiňovaného komentátora Michala Dimitrova, který má na starost ostravskou skupinu – nutno dodat, že v tomto případě se nejedná o vážné zranění – čekají televizi nemalé logistické přesuny. Všichni ale teď myslí na zdraví Milana Antoše. „Se vším ostatním si poradíme,“ říká Dusík, jenž se s Antošem zná od svých 15 let, kdy hrával ve Slavii.

Co se týče samotné autonehody, tak podle informací serveru deníku Sport má být viníkem řidič cizí státní příslušnosti a za vše mohlo špatné odbočení. Proto tak Antoš měl skončit na obrubníku.

Televizní diváci tak budou čekat na to, jak všechno vyřeší vedení sportovní redakce České televize a pozorní televizní diváci budou jistě sledovat i zdravotní stav dalšího ze spolukomentátorů Davida Pospíšila, jemuž od neděle odchází hlas.

Témata: Hokej MS Česká televize