Milan Antoš: PRVNÍ SLOVA o nehodě, která ho vyřadila z vysílání ČT!

Milan Antoš

Autor: Pavel Krejčí

16. května 2024 16:07

Na mistrovství světa v hokeji zatím naštěstí nijak neoslabila reprezentace, avšak smůla se přilepila na televizní tým z ČT. Z obrazovky po vážné nehodě zmizel expert a bývalý hokejista Milan Antoš. Ten z lůžka poprvé popsal, co se přesně přihodilo. 

Antoš se dokonce po vážném incidentu přihlásil na sociální síť X, jejímž prostřednictvím se ozval fanouškům a poděkoval jim za podporu. Také tam pověsil svou fotografii z nemocnice.

V rozhovoru pro sport.cz popsal, že k nehodě došlo ve vřavě po koncertu kapely Rammstein v Letňanech. Podle jeho slov si v okolí místa konání dělal na silnici každý, co chtěl. "Řidič, který mě srazil, stál v té době úplně mimo, kde ani neměl být. Jenže najednou se rozjel a zahnul. Mohl jet rychlostí tak 10 km/h. Já tam měl třeba 30," uvedl.

Podle experta přispěla k jeho zraněním i nešťastná náhoda. "Kdybych nedopadl na ten obrubník, byl bych jen potlučený od asfaltu. Možná bych měl jen zlomenou klíční kost jako cyklisti, ale nic víc. Jenže jak mě vzal nejdřív do nohy a hlavní tlak pak šel na zadek motorky, tak mě to vymrštilo do vzduchu. A spadl jsem na hranu velkého obrubníku pro kamiony," řekl.

Antoš zmínil, že byl chvíli v bezvědomí. "Na rentgenu mi zjistili lehký pneumotorax, který by se ale měl sám zatáhnout. Mám zlámané prsty na nohách, ty jsem vůbec necítil. A zlámaná žebra, klíční kost i lopatku," dodal výčet zdravotních problémů.  

Témata: Milan Antoš Česká televize