Policie řeší záhadnou vraždu tří lidí! Nikdo nechápe, co se stalo!

Německá policie, ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. května 2019 15:52 | Aktualizováno: 12. května 2019 22:12

Bavorská policie vyšetřuje záhadnou smrt tří lidí, jejichž těla v sobotu našla v jednom pasovském penzionu. Muž a dvě ženy byli zabiti kuší, šípy byly zabodnuty v těle obětí. Dva vražedné nástroje policisté v místnosti našli, cizí zavinění ale podle agentury DPA nezjistili.

Jaké drama se v pokoji odehrálo, policisté zatím netuší. Třiapadesátiletý muž a ženy ve věku 30 a 33 let jsou německé národnosti, místnost v penzionu si zaplatili v pátek. Jaký je mezi nimi vztah, není známo. Spekuluje se, že dvě z obětí se mohly střelit vzájemně, jak se zabila třetí osoba, zůstává bez vysvětlení.

Muž a 33letá žena pocházejí podle vyšetřovatelů ze západoněmecké spolkové země Porýní-Falc. Třicetiletá žena je z Dolního Saska na severozápadě Německa.

Pátrání by mohla napomoci pitva naplánovaná na pondělí, uvedla DPA. Penzion se nachází na předměstí Pasova na břehu říčky Ilz.

Policie zajistila dvě kuše. Mluvčí německého střeleckého svazu ve Wiesbadenu uvedl, že tyto zbraně si lze v Německu volně opatřit od 18 let.

Provoz penzionu mezitím pokračuje, jako by se tu den předtím nic nestalo. "Dnes otevřeno," hlásá křídou vyhotovený nápis na tabuli. Místní restaurace dnes byla plná.

"Jasně, že jsme o tom slyšeli," říká návštěvnice oblíbeného cíle výletníků. "Je to hrozné. Ale teď slavíme Svátek matek," říká žena citovaná agenturou DPA a podotýká, že stůl už byl objednán. Ani další hosté si nenechávají zkazit chuť, píše DPA.

Témata: Německo Vražda Policie Německo