Tady určitě skončit nechtěl! Kde skončila spanilá jízda důchodce?

Ilustrační foto.

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. března 2019 14:21

Spanilá jízda za volantem osobního automobilu skončila pro osmašedesátiletého důchodce ze Zlínského kraje na místě, kde se určitě ocitnout nechtěl. Senior totiž zaparkoval uprostřed obecního hřbitova.

Kroměřížští policisté v současnosti řeší neobvyklou dopravní nehodu, která se odehrála v nedalekých Třeběticích. Osmašedesátiletý muž si sedl za volant automobilu značky Honda a vyrazil na cestu ve směru od Hulína na Holešov. Tam už ale nedojel.

Seniorovi se totiž při řízení udělalo nevolno, proto se rozhodl odbočit z hlavní silnice doprava na místní komunikaci, která vedla v blízkosti hřbitova. Tam důchodce nejprve zastavil, po chvíli se ale z dosud nezjištěných příčin s automobilem opět rozjel.

Osmašedesátiletý muž přejel přes travnatou plochu, načež se mu do cesty postavila hřbitovní zeď. Automobil ji čelně prorazil a zastavil se až uprostřed hřbitova. Předtím už ale stihl porazit osm náhrobků.

Důchodce utrpěl lehčí zranění, a tak skončil v péči přivolaných lékařů. Z čeho se mu udělalo špatně, zůstává nejasné, provedená dechová zkouška každopádně skončila negativním výsledkem. Celková škoda dosáhla hodnoty milionu korun, dvousettisícová škoda vznikla na hřbitově, zbytek pak na autě.

Témata: krimi důchodci Dopravní nehody Policie ČR