Ozbrojený muž na pražském Chodově! Zasahovala policie!

Policie ČR, ilustrační fotografie

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. února 2019 13:29 | Aktualizováno: 3. února 2019 13:37

Centrum Chodov předchází pověst největšího obchodního centra v České republice, včerejší večer si ale s velkou pravděpodobností za rámeček nedá. Poklidné nakupování tam vyrušil psychicky narušený muž.

Mnozí Češi rádi tráví víkendy nakupováním. Na včerejší večer v pražském obchodním centru Chodov by možná někteří raději zapomněli. Mohli se totiž domnívat, že jim hrozí nebezpečí ohrožení života.

Pasáží mezi obchody se tam totiž procházel muž, který držel v ruce dlouhou střelnou zbraň. Jak se však nakonec ukázalo, žádný útok přímo nehrozil. Přesto někdo duchapřítomný na místo zavolal policejní hlídku.

Přivolaní policisté ještě muže zastihli na místě. Z dlouhé střelné zbraně se nakonec vyklubala plastová napodobenina dlouhé střelné zbraně, na které měl navíc muž připevněnou svítilnu. Policisté mu „zbraň“ odebrali a zajistili.

Na místo rovněž zavolali záchranáře a psychicky narušeného muže převzali do své péče. Muž byl nakonec za policejní asistence převezen na protialkoholní záchytnou stanici. Případem se nyní nadále zabývají místní policisté.

Nezbývá než doufat, že přítomným zákazníkům nevzala tato zkušenost chuť do nákupů a na „místo činu“ se ještě někdy vrátí.

Témata: krimi Policie ČR nákupy zbraně