Vražda v Nelahozevsi: Policie má novou stopu! FOTO v článku!

Loupež na benzince v Nelahosevsi (3.12.2018) 2

Autor: ČTK

11. prosince 2018 19:33

Policie hledá v souvislosti s vraždou na čerpací stanici v Nelahozevsi batoh značky Dakine červené a šedé barvy. Na benzinové stanici minulý týden dvojice pachatelů zastřelila její obsluhu, osmapadesátiletou ženu. Kriminalisté k dnešnímu dni prověřují téměř tři stovky poznatků a informací získaných od veřejnosti, informoval policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Podle mluvčího je stále aktuální výzva o pomoc veřejnosti, stále se hledají svědci z místa činu a jeho okolí. "Případní svědci, ať se neváhají obrátit i se sebemenší maličkostí. I taková informace může pomoci policii k dopadení pachatele," uvedl Chalupa.

Batoh Dakine měl jeden z pachatelů v době přepadení. Na batohu byl bílý nápise ve spodním pravém rohu vnější kapsy. "S ohledem na skutečnost, že se nejedná o běžný batoh, kriminalisty zajímají informace v souvislosti s výskytem tohoto batohu u osoby pachatele," dodal mluvčí.

Žádáme svědky, kteří se v pondělí 3. 12. 2018 mezi 2 - 3 hodinou pohybovali v blízkosti benzinky v katastru obce Nelahozeves na Mělnicku a povšimli si podezřelých okolností, například výskytu neznámého vozidla nebo pohybu cizích osob, volejte linku 158. https://t.co/Qhnpc8btvn pic.twitter.com/NN2IRNGMvh

— Policie ČR (@PolicieCZ) 5. prosince 2018

Jakékoliv informace k tomuto případu mohou lidé sdělit prostřednictvím linky 158.

V případě odsouzení hrozí střelci i výjimečný trest. Co přesně bylo uloupeno, policisté nezveřejnili. Zatím neposkytují ani informace, zda z pumpy zmizely i peníze.

Témata: Loupež na benzince v Nelahozevsi (3.12.2018)