Pár se při sexu propadl celým domem! Až do sklepa

Pár se při sexu propadl celým domem!

Autor: Jan Novák, stars24.cz

2. listopadu 2017 7:25 | Aktualizováno: 2. listopadu 2017 7:39

Manželský pár při sexu zažil doslova peklo, když se pod nimi v Liverpoolu zhroutil celý dům!

Neskutečný příběh se stal Michaelu Davisovi (290 kg) a jeho ženě Tehrese Walkerové (210 kg), kteří si užívali na své proporce neskutečně divoký sex ve své ložnici ve třetím poschodí jejich domu. Podle informací serveru World News Daily Report se pod nimi propadla celá budova.

Jejich těla i s postelí letěla tři patra a skončila až v prádelně, kterou mají ve sklepě. Sami záchranáři byli v šoku, když zahlédli pár s těmito proporcemi a mnoho šancí jim na přežití nedávali. Nicméně, dvojice z tohoto dobrodružství vyvázla jen s lehčími ránami. „Tenhle pár měl vícekrát za týden hodně hlučný sex a pokaždé se otřásal celý dům. Zdi praskaly a světla blikala. Tohle je stará budova, která takový tlak prostě nemohla vydržet," popsal soused Tom Watson.

Správce neměl důvod dvojici vystěhovat

Správce budovy o jejich dovádění věděl, ale nepovažoval za nutné je vystěhovat. „Řekl, že jejich nadváha ho neopravňuje k výpovědi a nabídl, že postaví ještě jednu podpěru pod obývákem. Většina sousedů už se odstěhovala, protože to bylo hrozné,“ dodal Tom.

Celý případ vyšetřuje místní policie a statici, kteří zjišťují, co bylo přesnou příčinou zhroucení budovy. Hrozba trestu visí tedy ve vzduchu!

Témata: sex zajímavosti Velká Británie