Strach u základní školy v Praze: Obchází tu klaun s nožem a děsí děti!

Klauni

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. října 2018 14:57

Žáci z pražské základní školy upozornili vedení školy na podezřele vyhlížejícího muže v obleku klauna, který byl spatřen v prostoru dětského hřiště. Muž byl údajně ozbrojen nožem.

Několik žáků ze Základní školy Libčická v Praze 8 Bohnicích včera vypovědělo, že o víkendu zahlédli v okolí dětského hřiště muže v masce klauna, který byl ozbrojen nožem. Vedení školy se v celé věci obrátilo na Policii ČR.

Dle některých médií obdržela městská policie oznámení o výskytu podezřelé osoby v obleku klauna již v pátek 28. září. 

„Policisté přistoupili k celé věci s plnou vážností a začali po podezřelém muži pátrat. Do současné doby se však policii nepodařilo zjistit žádné relevantní informace, které by pravdivost celé události potvrzovaly. Případu však budou i přesto ve spolupráci se strážníky městské policie věnovat zvýšenou pozornost,“ píše mluvčí Policie ČR Andrea Zoulová. Dále dodává, že prozatím neexistují kromě dětí žádní další svědci, kteří by klauna spatřili.

Vedení školy společně s Policií ČR vydalo prohlášení o zvýšení obezřetnosti v okolí školy. Rodiče byli požádání, aby i nadále nepouštěli své děti samotné do areálu školy a dbali zvýšené obezřetnosti.

Na internetu vyvolal případ děsivého klauna bouřlivé diskuze. Někteří diskutující se domnívají, že si děti celý případ vymyslely, protože podobného klauna mohly spatřit v nějakém filmu.

Témata: Klauni Policie ČR krimi