Prasklá lebka, kosti zapíchnuté v oku. Vojáka v Teplicích málem ubili k smrti!

voják napadený v Teplicích 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. října 2018 9:59

Na noc z pátku na sobotu mladý voják z povolní jen tak nezapomene. V Teplicích jej podle dostupných informací velice brutálně zmlátili dva agresoři! Před zraky svědků ho údajně dokonce kopali do hlavy – a to i když už ležel v bezvědomí na zemi. Příběh třicetiletého vojáka na sociálních sítích zveřejnila jeho matka, která za dopadení agresivních násilníků dokonce nabízí odměnu!

K napadení mělo dojít na konci minulého týdne. „V noci na dnešek na Luně v Teplicích přepadli mého syna a způsobili mu těžké ublížení na zdraví. Prosím, hledáme svědky, kteří by napomohli dopadnout pachatele. Byl kopán do hlavy i přesto, že již byl v bezvědomí,“ popsala útok paní Ivana.

Dokonce nabízí peníze tomu, kdo pomůže násilníky najít! „Dám 20000 Kč odměnu tomu, kdo mi najde pachatele .tohoto brutálního cinu. To byl pokus o vraždu,“ myslí si. Navíc poslala i vzkaz pro útočníky. „Vzkaz pro oba násilníky: Chtěli jste mi zabít syna!! Udělali jste velkou chybu!!! Já vás dostanu!!! Shnijete v kriminále!!!“ hrozí Ivana.

Další informace pak zveřejnil strýc napadeného. Podle něj byl napadený profesionální voják v aktivní službě. Útočníci ho podle jeho slov srazili k zemi, drželi mu ruce a kopali do něho. „Výsledek je otřes mozku, rozlámaný nos, prasklý nadočnicový oblouk, má dvě prasklé kosti, které se mu zapíchly do oka a lékaři zatím neví, jestli budou oči v pořádku nebo jestli na to jedno oko oslepne trvale," napsal na sociální síti Milan J.

Příspěvek paní Ivany se na sociálních sítích šíří jako lavina, sdílelo jej už 25 tisíc lidí. Řada Čechů také poslala napadenému, jeho matce i jeho rodině dojemné vzkazy i slova podpory. „Děkuji všem za podporu. Jste úžasní a moc si toho vážím. Děkuji jménem celé mé rodiny,“ ocenila zájem veřejnosti paní Ivana.

Díky veřejnosti prý už rodina má k dispozici nějaké tipy, které předá policii. „Brzy budou ve vazbě, to mi věř. Teď mě hlavně zajímá klukovo zdraví a modlím se, aby neměl trvalé následky,“ přiznala matka mladého vojáka.

O pár hodin později pak rodina zveřejnila další informace o stavu napadeného. „Ráda bych sdělila příznivější zprávy o zdravotním stavu mého syna. Otoky sice jsou stále, obličej se mu mění k nepoznání. Ale mluví a vidí. Už může malinko otevřít oči. Nejbolestivější místa má v oblasti spánků, kde je spálená kůže od bot,“ popisuje paní Ivana.

Je prý zcela zjevné, že kopy byly záměrně směřovány do oblasti očí a spánků. „Samozřejmě mu jsou podávány léky proti bolestem a budou následovat další vyšetření. Vyřídila jsem Vaše vzkazy, které mu zlepšily náladu, moc ho potěšily a posílá velké díky. Děkujeme moc za Vaši psychickou podporu,“ dodala matka napadeného.

U incidentu byla spousta lidí, nikdo z nich ale mladíkovi nepomohl. Policie se už incidentem zabývá a po pachatelích bestiálního útoku pátrá.

Témata: voják napadený v Teplicích Teplice