Brno si může oddechnout. Hledaný pedofil byl policií dopaden

Policie ČR, ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. června 2023 18:36

Policisté úspěšně vypátrali muže, který uprchl z brněnské psychiatrické nemocnice. Mladík, který má pedofilní sklony a podstupoval sexuologické léčení, byl dopaden.

Muž opustil v pondělí uzavřené oddělení psychiatrické nemocnice, kde probíhalo jeho léčení. Policie vydala varování, že bez předepsané medikace může představovat nebezpečí. V případě jeho zjištění bylo občanům doporučeno kontaktovat tísňovou linku 158.

Podle informací z policejní databáze pohřešovaných není mladík nakažen žádnou infekční nemocí a není ani ozbrojen. Policie prováděla pátrání jak v Brně, tak i v okolí, a jejich úsilí vyústilo v úspěšné nalezení muže.

Hledaný muž, který nedovoleně odešel z Psychiatrické nemocnice v Brně, byl v odpoledních hodinách policisty vypátrán. Děkujeme veřejnosti a médiím za pomoc při pátrání. #policiejmk pic.twitter.com/mNOT1OPufV

— Policie ČR (@PolicieCZ) June 20, 2023

"Hledaný muž, který nedovoleně odešel z Psychiatrické nemocnice v Brně, byl v odpoledních hodinách policisty vypátrán. Děkujeme veřejnosti a médiím za pomoc při pátrání," uvedli policisté na twitteru.

Témata: Brno krimi