Český kamioňák po cestě do Itálie znásilňoval dceru (14)! Jen se mi mstí, tvrdí muž

Ilustrační fotgrafie

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. června 2018 20:32

Soud v Trenčíně se zabýval případem českého řidiče kamionu Zdeňka P. (49), který byl obviněn z toho, že během služební cesty do Itálie v kamionu několikrát znásilnit svou nevlastní dceru.

Čech údajně vzal svou nevlastní dceru v létě 2010 na služební cestu do Itálie. Dívku, které bylo v té době 14 let, měl pak její otčím po nocích přímo v kaminonu opakovaně znásilňovat!

Dívka se se vším svěřila kamarádovi. V SMS zprávě mu napsala, že ji otčím několikrát znásilnil a sexuálně ji zneužívá. Okresní soud v Bánovcích nad Bebravou ho za to odsoudil na sedm let nepodmíněně, informuje server tvnoviny.sk.

Před soudcem krajského soudu muž všechno popřel, od začátku totiž trvá na tom, že je nevinný. U soudu tvrdil, že ani s dívkou nikdy nebyli sami., Celý případ je podle něj jen pomstou od dívky a její rodiny, se kterou nějaký čas žil. „Kvůli nim třem, z nichž mě jedna obvinila, jsem opustil své vlastní děti, nechal jsem je u mámy v Čechách a tady jsem se o ně osm let staral, živil jsem je a takto se mi odměnili," tvrdil.

Krajský soud mu ale neuvěřil a potvrdil rozhodnutí soudu okresního. „Podle trestního zákona se odvolání obžalovaného Zdeňka P. zamítá, protože není důvodné," uvedl krajský soudce.

Zdeněk P. Se ale nevzdává! „Já jsem na rozdíl od soudu jak právně, tak i osobně na základě dlouhodobého kontaktu s klientem přesvědčen, že to nespáchal. Takže zkusíme využít prostředky, které ještě máme, tedy dovolání," uvedl jeho obhájce Pavol Trnka.

Témata: Znásilnění češi Slovensko