Vražda v Praze: Policie potvrdila i totožnost oběti

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2023 15:25

V případu víkendové vraždy v Praze ve středu policie potvrdila, že podezřelý muž je opravdu po smrti. Život si vzal v hotelu v polské Vratislavi. Následně informovala také o totožnosti oběti násilného trestného činu.

K vraždě došlo v sobotu v jednom z pražských hotelů. Server iDnes.cz následně uvedl, že obětí má být žena z Liberce, kterou tamní policie od téhož dne pohřešovala. O den později pátrání odvolala. 

"V tuto chvíli můžeme potvrdit i fakt, že obětí trestného činu byla třiatřicetiletá žena z Liberecka," sdělil mluvčí pražské policie Jan Rybanský televizi Prima. 

Podle informací televize CNN Prima News byla oběť nalezena v hotelovém pokoji v ulici Na Poříčí. Podezřelý měl během návštěvy hlavního města zavítat i do kasina v blízkosti hotelu a prohrát tam všechny peníze. 

V pondělí policisté oznámili v rámci případu nález automobilu Škoda na Brněnsku. Den poté informovali, že v hotelu ve Vratislavi bylo nalezeno tělo českého občana bez známek života. Ve středu pak mohli potvrdit, že jde o hledaného dvaačtyřicetiletého muže.

Témata: Vražda Policie ČR Praha