Nahý muž si myslel, že je doma. Ale nebyl!

krimi

Autor: Dita Svobodová, stars24.cz

16. října 2017 15:34

Nahého muže, který na domovní chodbě tloukl na dveře ostatních bytů, nalezl večer jeden z tamních obyvatel. Protože se mu s dotyčným nedařilo vést smysluplnou konverzaci, požádal o pomoc Městskou policii Zlín.

Několik minut před osmou hodinu tak na místo zamířila nejbližší motorizovaná hlídka.

Po příjezdu strážníci zjistili, že se jedná o místního 62letého obyvatele, který to poněkud přehnal s alkoholem. Když dorazil ke dveřím svého bytu, z nějakého důvodu se začal domnívat, že se již nachází uvnitř, a tak mu přišlo přirozené se svléknout. Po chvíli si ale uvědomil, že ještě doma není a potřebuje najít klíče od zámku, který by mu byt zpřístupnil. To se mu však nepodařilo a tak se jal klepat na dveře ostatních bytů, jejichž obyvatelé však o setkání s nahým chlapem z vcelku pochopitelných důvodů nestáli.

Poté, co si hlídka MP Zlín vyslechla příběh o záludnostech této životní situace, pomohla dotyčnému najít v jeho odložených svršcích klíče od dveří. Pak již bylo otázkou několika málo okamžiků, než se podařilo nalézt správné dveře, a muž si mohl konečně užívat pohodlí svého domova.

Témata: Policie ČR krimi Muži