Obří podvod na Čechy? Zaplatili tisíce a skončí na policii!

Sylvester Stallone 14

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. května 2018 21:22

Českem a Slovenskem otřásá nový skandál. Stovky lidí zaplatily nemalou sumu za setkání s filmovou hvězdou Sylvesterem Stallonem. Jenže filmový představitel Ramba o žádném setkání neví a do Evropy vůbec nedorazil.

Do Česka měla v sobotu dorazit hollywoodská hvězda prvního formátu. Firma Europa Events měla podle televize Nova zprostředkovat setkání fanoušků se Sylvesterem Stallonem a prodala na něj stovky vstupenek. Nic takového se ale nekonalo.

Už nyní je jasné, že jde o podvod. To ostatně potvrdil i sám herec, který na svých stránkách napsal: "Událost, kterou ohlásila společnost Europa Events oznámila a v níž láká na vystoupení Sylvestera Stallona v Praze v průběhu května, nemá žádný právní základ."

Fanoušci jsou nyní po právu zklamaní. Nejen, že herce neuvidí, ale přišli i o velké množství peněz. "Byla možnost zakoupit vstupenky na pódium přímo vedle pana Stalloneho za 50 tisíc. Za možnost si s ním podat ruku," řekla televizi jedna z fanynek.

Podle televize tak namísto na setkání skončili Češi i Slováci na policii, kde podávají jednu stížnost za druhou. A dožadují se svých peněz. "Chceme zpět peníze, nebo alespoň nějakou spravedlnost," řekla televizi další fanynka.

Podle televize Nova za vším stojí Slovák Tomáš Blažo, který firmu ovládá. Ten ale místo peněz lidem poslal dopis s tím, že Stallone do České republiky přijede až v říjnu. O tom ale opět nikdo nic neví.

Na Blaža je přitom na Slovensku vedeno přes 20 exekucí a ačkoliv se v Česku zatím do hledáčku exekutorů nedostal, teď si na něj posvítí policie. "Jestli se někdo další cítí být poškozen, tak se může obrátit na kterékoli oddělní Policie ČR, podat trestní oznámení a my se jimi budeme zabývat," upozornila fanoušky policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Témata: Sylvester Stallone podvod