Migranti vyskákali z auta v Praze, bylo jich téměř 30! Vyjádření policie + VIDEO

Policisté odvádějí migranty z místa události. (12.8.2021)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. srpna 2021 12:40

Migrace sice už není tak aktuálním tématem jako před lety, běženci se ale stále zkouší dostat do civilizované Evropy. Téměř třicet migrantů dnes policie zadržela v Praze. Co se stalo?

Zajímavé scény byly dnes ráno k vidění v širším centru Prahy. V Holešovicích v blízkosti Argentinské ulice, kterou je vedena Severojižní magistrála, probíhal velký policejní zásah. Strážci zákona při něm zadrželi několik desítek migrantů.

Po deváté hodině zveřejnila Policie ČR prostřednictvím twitterového profilu video, na kterém policisté odvádějí zadržené osoby z místa události.

Praha - Policisté v průběhu dnešního rána omezili na osobní svobodě celkem 29 migrantů, kteří se ukrývali v pronásledované dodávce. Další informace včetně videa z místa události zveřejníme v průběhu dne. #policiepha pic.twitter.com/YI8fOs0dK3

— Policie ČR (@PolicieCZ) August 12, 2021

"Policisté v průběhu dnešního rána omezili na osobní svobodě celkem 29 migrantů, kteří se ukrývali v pronásledované dodávce," uvedla státní policie v krátkém vyjádření. 

Zadržení migrantů předcházela honička s vozidlem, kterým běženci do Česka dorazili. Policie uvedla, že zveřejní další informace k případu během dne. 

Témata: Krimi (jednorázové) migrace Policie ČR Praha