Posprejování Karlova mostu: Policie zveřejnila záběry hledané dvojice!

Neznámý pachatel posprejoval Karlův most. (9.7.2021)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. července 2021 13:43

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po dvojici osob, která má něco společného s případem posprejování Karlova mostu. Mohlo by jít o cizince ubytované v některém z pražských hotelů.

V pátek vás stars24.cz informoval o případu posprejování Karlova mostu. Policisté se hned pustili do pátrání po pachateli, kterého zatím nedopadli.

Dnes dopoledne ovšem uvedli, že na kamerových systémech nalezli dvojici, kterou chtějí předvést k výslechu. Později zveřejnili i záběry muže a ženy.

S touto dvojicí bychom potřebovali mluvit. Nemůžeme vyloučit, že by se mohlo jednat o cizince. Prosíme, aby zbystřili hoteliéři, ubytovatelé a recepční. Právě v jejich zařízení tito dva mohou bydlet. Kdo je poznává, ať volá 158! pic.twitter.com/YRAWh7fTaE

— Policie ČR (@PolicieCZ) July 10, 2021

"Nemůžeme vyloučit, že by se mohlo jednat o cizince," uvedla Policie ČR na twitteru. Modré nápisy na mostě jsou ostatně napsány v anglickém jazyce.

Proto se policisté s výzvou obrátili nejen na veřejnost. "Prosíme, aby zbystřili hoteliéři, ubytovatelé a recepční. Právě v jejich zařízení tito dva mohou bydlet," vzkázali. 

Témata: Praha - Karlův most Policie ČR