Pátrání po nebezpečném muži: Napadl ženu neznámou látkou a zranil policistu!

Policie pátrá po nebezpečném muži, který napadl leptavou látkou ženu.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. června 2021 10:40

Už několik dní pátrá policie po nebezpečném muži, který má na svědomí napadení ženy neznámou látkou a také zranění policisty. Nyní prosí o pomoc veřejnost, nikdo by se každopádně neměl podezřelého snažit zadržet.

Policie ČR dnes na twitteru uvedla, že pátrá po nebezpečném muži, který se v uplynulých dnech dopustil velmi vážného trestného činu. "Ve středních Čechách napadl leptavou látkou ženu a utekl," uvedli kriminalisté.

Zároveň požádali veřejnost o pomoc při pátrání. Muž se pohybuje ve vozidle Hyundai Santa Fe modré barvy s poznávací značkou 3AZ 7292.

Kriminalisté pátrají po nebezpečném muži, který může být ozbrojený. Ve středních Čechách napadl leptavou látkou ženu a utekl. Pokud víte, kde se zdržuje, okamžitě, prosím, kontaktujte tísňovou linku 158! V žádném případě se ho nepokoušejte sami zadržet!!#policiepha pic.twitter.com/eMBr8TczMu

— Policie ČR (@PolicieCZ) June 29, 2021

"Pokud víte, kde se zdržuje, okamžitě, prosím, kontaktujte tísňovou linku 158! V žádném případě se ho nepokoušejte sami zadržet!" vzkázali policisté s tím, že šestašedesátiletý muž z Prahy může být ozbrojený.

Podle tiskové zprávy stojí muž také za zraněním sluchu jednoho z policistů, kteří prováděli vstup do bytu v pražské Libni, kde měl tento muž na dveřích nainstalovaný nástražný střelný systém.

Témata: krimi Policie ČR