Nehoda na Strakonické: Hyenismus! Policie potrestala několik projíždějících řidičů!

Policie ČR kontroluje řidiče

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. května 2021 16:06

Dva lidské životy vyhasly ve čtvrtek na Strakonické ulici na výjezdu z hlavního města. Kromě omezení v dopravě a vyšetřování incidentu se policie musela zabývat i chováním několika řidičů. Co provedli?

Policie vyjádřila znepokojení z toho, co na místě tragické nehody zaznamenala, na svém twitterovém profilu, kde rovněž zveřejnila video. Záběry zachycují řidiče, jak si místo tragédie natáčejí.

"Dopoledne jsme řešili smrtelnou DN na Strakonické ulici, při které zemřeli dva lidé a dva byli těžce zraněni. Je nám líto dalších zmařených lidských životů na silnici! Líto nám ale není řidičů, kteří si nehodu natáčeli na telefony. Na místě jsme jim dali 4 pokuty za 4 tisíce," uvedla policie. 

Dopoledne jsme řešili smrtelnou DN na Strakonické ulici, při které zemřeli dva lidé a dva byli těžce zraněni. Je nám líto dalších zmařených lidských životů na silnici! Líto nám ale není řidičů, kteří si nehodu natáčeli na telefony. Na místě jsme jim dali 4 pokuty za 4 tisíce. pic.twitter.com/C8SLRLMjS5

— Policie ČR (@PolicieCZ) May 20, 2021

Při dopolední nehodě na výjezdu z Prahy k dálnici D4 poblíž dostihového závodiště ve Velké Chuchli zemřeli dva muži a dvě ženy se zranily. Řidič z dosud neznámých příčin vyjel mimo silnici.

Témata: Dopravní nehody Policie ČR Praha