Vyšetřování krvavé rvačky v Praze: Policie zveřejnila video a další podrobnosti!

Ilustrační fotografie

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2021 18:05

Od vážného incidentu v centru hlavního města neuběhlo ani 24 hodin, ale policie už v rámci případu napíná všechny síly k tomu, aby zjistila, co se na Palackého náměstí mezi cizinci odehrálo.

Jak vás stars24.cz informoval, na Palackého náměstí se v sobotu večer strhla rvačka mezi několika cizinci ve věku 16 až 23 let. Čtyři lidé byli zraněni, jeden z toho vážně. Policie dnes k případu zveřejnila další podrobnosti.

Případ je momentálně vyšetřován pro podezření z těžkého ublížení na zdraví. "Zatím probíhají výslechy zainteresovaných osob i svědků, vyhodnocujeme kamerové záznamy a zjišťujeme průběh incidentu. Obviněn nikdo v tuto chvíli není," uvedla Policie ČR na twitteru.

Video ze zadržení jednoho z aktérů incidentu na Palackého náměstí. pic.twitter.com/iuOHhhAWoC

— Policie ČR (@PolicieCZ) May 16, 2021

Tam také zveřejnila video ze zadržení jednoho z aktérů krvavé šarvátky nedaleko místa incidentu. "Policie, lehni si na zem, dělej, lehni si na zem," řvou na záběrech strážci zákona na podezřelého muže.

Již v sobotu policisté informovali, že jednoho z aktérů vypátrali a zadrželi i s nožem, který měl u sebe. Zadržení provedla prvosledová hlídka pohotovostní motorizované jednotky za použití donucovacích prostředků a hrozby namířenou střelnou zbraní.

Témata: krimi Policie ČR Praha