Policie rozprášila další party v Praze: Přes 50 lidí v bytě, nechyběly drogy!

Policie o Velikonocích rozpustila party v Praze.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2021 15:38

Policisté dohlížejí na dodržování vládních opatření proti šíření koronaviru a v rámci této činnosti museli rozpustit už několikátou nepovolenou party. Tentokrát narazili v bytě v Praze na více než 50 lidí.

Pražská policie zasahovala během Velikonoc v jednom z domů ve Vojtěšské ulici v Praze 1. Telefonicky jí bylo oznámeno, že v podkrovním bytě je velký hluk. Podezření, že se zde koná nelegální večírek, se vyplnilo.

"Policisté místo oznámení prověřili a skutečně na místě nalezli celkem šestapadesát osob, které ztotožnili, a celou událost zadokumentovali," uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Strážci zákona následně akci rozpustili a všechny účastníky ohlásili příslušnému správnímu orgánu pro podezření z porušení současných vládních nařízení. Tři osoby budou navíc řešeny v samostatném správním řízení pro držení malého množství drog.

Zákroku se podle mluvčího zúčastnili hlídky z prvního i druhého policejního obvodu, členové pohotovostní motorizované jednotky a jejich kolegové z cizinecké policie.

Témata: Policie ČR Praha Krimi (jednorázové)