„Vrchol drzosti či hlouposti!“ Policisté v šoku, narazili na drogový večírek!

Policie v

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. března 2021 15:25

Policisté dohlížejí na dodržování opatření proti šíření koronaviru, přičemž některé případy porušování restrikcí jsou opravdu do očí bijící. V noci na dnešek v Praze narazili na drogový večírek, jehož účastníci je sami přivedli na stopu.

Pražští policisté dali na twitteru jasně najevo, co je především šokovalo. „Těžko říct, jestli jde o vrchol drzosti nebo hlouposti, když někdo v ‚uzavřeném‘ baru v centru Prahy šňupe kokain a ve stories, která při tom umísťuje na svoje sociální sítě, nás ještě označí,“ uvedli tam.

Těžko říct, jestli jde o vrchol drzosti nebo hlouposti, když někdo v “uzavřeném” baru v centru Prahy šňupe kokain a ve stories, která při tom umísťuje na svoje sociální sítě, nás ještě označí 🤦‍♀️ #policiepha https://t.co/VoUKIAQhfc pic.twitter.com/4O1uZIeMf2

— Policie ČR (@PolicieCZ) March 20, 2021

V noci z pátku na sobotu řešili v hlavním městě hned tři otevřené podniky, v tiskové zprávě se věnovalo především otevřenému baru na Staroměstském náměstí, kde bylo přítomno celkem 40 osob.

„Aby se do tohoto baru policisté dostali, museli přestřihnout jeden zámek, protože jim nechtěl nikdo otevřít. V baru pak také našli několik sáčků s kokainem, ke kterému se nikdo nehlásil,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Provozovatele všech tří podniků policisté oznámili správnímu orgánu pro podezření z přestupku. „V souvislosti s nálezem drog byly ve věci zahájeny úkony trestního řízení pro trestný čin přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu,“ dodal mluvčí.

Témata: Policie ČR Praha Drogy