Rodina dostala záhadný vzkaz po 19 letech od zmizení malé dívenky!

zmizelá dívka Mikkele Biggs

Autor: Hrušková, stars24.cz

24. března 2018 4:55

Zmizelá holčička Mikkele Biggs si hrála v roce 1999 před domem se svojí sestrou. Ta si na chvilku odběhla do domu a během pár vteřin se vrátila zpět, sestra tam už ale nebyla. Jen pár desítek vteřin stačilo na zmizení dívenky, která se pohřešuje již devatenáct let. Nyní přišel rodině záhadný vzkaz. Co v něm stojí?

Rodině zmizelé Mikkele přišla minulý týden bankovka, na níž byl vzkaz údajně od zmizelé. „Moje jméno je Mikel Biggs, unesená z Mesy AZ, jsem naživu,“ zněla šokující informace. Ve městě Neenah v americkém Wisconsinu, se postaral vzkaz o pořádný poprask.

Vzkaz totiž dává rodině jistou naději, že jejich milovaná členka rodiny stále žije. Nyní má celou věc v rukou tamní policie, která slíbila, že udělá vše, co může, aby se dopátrala pravdy.

Členové rodiny si však nechtějí dělat zbytečné naděje. Podle informací si sestra zmizelé myslí, že jde pouze o krutý žert někoho z okolí. Nasvědčuje tomu i fakt, že křestní jméno dívenky je ve vzkazu napsané špatně. Uvedla to v rozhovoru pro usatoday.com.

Témata: zmizelá dívka Mikkele Biggs