Muž zavraždil partnerku a jejího milence! Policie šetří i útok nožem!

Policie vyšetřuje dvojnásobnou vraždu, která se stala v sobotu v Horním Slavkově na Sokolovsku

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

17. ledna 2021 15:30 | Aktualizováno: 17. ledna 2021 22:01

Policie vyšetřuje dvojnásobnou vraždu, která se stala v sobotu v Horním Slavkově na Sokolovsku. Vážným zraněním skončilo i společné popíjení alkoholu dvou mužů v Sokolově.

Nedaleko místa činu zadržela podezřelého šedesátiletého muže, informoval dnes ČTK krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Podle serveru iDNES.cz čin se policistům nahlásil sám. Mrtvými jsou prý jeho šestatřicetiletá partnerka a její údajný jednačtyřicetiletý milenec.

Vražda se stala ve večerních hodinách. "Na odlehlém místě policisté u osobního automobilu nalezli dvě osoby bez známek života. Provedeným ohledáním za přítomnosti soudního lékaře bylo zjištěno, že obě osoby zemřely násilnou smrtí. O několik desítek metrů od vozidla byl zadržen podezřelý šedesátiletý muž," popsal Kopřiva.

Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy a na případu dál pracují. Vzhledem k počáteční fázi vyšetřování nechce policie zatím bližší podrobnosti zveřejňovat.

Opilý muž v Sokolově těžce zranil nožem o rok mladšího

Vážným zraněním skončilo v pátek společné popíjení alkoholu dvou mužů ve věku 62 a 63 let v Sokolově. Starší z nich nožem vážně zranil muže, u které byl na návštěvě. Policie případ vyšetřuje jako pokus o vraždu, informoval dnes ČTK Jakub Kopřiva.

V pátek večer starší z této dvojice, který byl v Sokolově na návštěvě, začal dvěma kuchyňskými noži ohrožovat o rok mladšího muže. Podle vyšetřování následně podezřelý muž na druhého zaútočil a noži ho bodnul do horní části těla.

"Tímto útokem mu způsobil vážná zranění, která si vyžádala okamžitý převoz a hospitalizaci v nemocnici. Policisté po svém příjezdu v bytě zadrželi třiašedesátiletého muže. Ten se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,4 promile," popsal Kopřiva.

Témata: Karlovarský kraj Vražda Krimi (jednorázové)