Zavražděná Nina (†24): Vyšetřování pokračuje, na sítích kolují spekulace!

Pohřešovaná Nina na fotografii, která kolovala po sítích.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. listopadu 2020 12:12 | Aktualizováno: 14. listopadu 2020 21:57

Vyšetřování případu zavražděné studentky Niny pokračuje, policie o podrobnostech s ohledem na rodinu mlčí. Na sítích ale kolují spekulace o muži, se kterým byla viděna naposledy.

Na den přesně před týdnem se policisté zapojili do pátrání po pohřešované Nině (†24), jejíž tělo bylo nakonec nalezeno v pondělí odpoledne v oboře Hvězda. Po prvotním ohledání kriminalisté konstatovali, že zemřela násilnou smrtí.

Policejní mluvčí Jan Rybanský pro server tn.cz potvrdil, že pražská policie dál pracuje na objasnění případu. Zopakoval také, že s ohledem na pozůstalé a probíhající vyšetřování nebude poskytovat žádné další informace.

Tragicky zesnulá dívka byla naposledy viděna ve společnosti o deset let staršího muže, který – jak se později ukázalo – spáchal již v pátek sebevraždu skokem pod kola soupravy metra ve stanici Vltavská na lince C.

Server blesk.cz upozornil, že jedna z jeho známých na sociální síti naznačila, že právě on mohl stát za usmrcením Niny. Zároveň konstatovala, že roli mohla sehrát duševní nemoc. Pravdu však ukážou až závěry policejního šetření.

Témata: vražda Niny (listopad 2020) Policie ČR krimi