Hrůzný nález v oboře Hvězda: Pohřešovaná Nina zemřela násilnou smrtí, potvrdila policie!

Pohřešovaná Nina na fotografii, která kolovala po sítích.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. listopadu 2020 11:21

Domněnky se naneštěstí potvrdily. Policie dnes potvrdila, že pohřešovaná Nina je po smrti, její tělo bylo nalezeno během pondělní pátrací akce v oboře Hvězda. Kriminalisté nevylučují souvislost se sebevraždou muže, se kterým byla viděna naposledy.

O víkendu a v pondělí probíhalo pátrání po pohřešované Nině (†24), které vyvrcholilo včerejším večerním nálezem těla v pražské oboře Hvězda. Krátce poté zmizel záznam o ní z policejní databáze hledaných osob, což mnohé naznačovalo.

V úterý dopoledne policie uvedla, že byla potvrzena totožnost nalezené osoby. „V tuto chvíli mohu potvrdit, že se jedná o čtyřiadvacetiletou pohřešovanou ženu, která zemřela násilnou smrtí,“ uvedla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Praha - V průběhu včerejšího večera byla potvrzena totožnost nalezené osoby v Oboře Hvězda. V tuto chvíli můžeme potvrdit, že se jedná o čtyřiadvacetiletou pohřešovanou ženu, která zemřela násilnou smrtí.#policiepha

— Policie ČR (@PolicieCZ) November 10, 2020

Nina byla naposledy viděna ve společnosti o deset let staršího Jana, po kterém bylo rovněž vyhlášeno pátrání. Spekulovalo se však, že se jedná o muže, který již v pátek spáchal sebevraždu skokem pod kola soupravy metra ve stanici Vltavská.

„Dále mohu potvrdit, že byla v průběhu včerejšího dne ověřena totožnost muže, který v průběhu pátečního dne spáchal sebevraždu. Jedná se o čtyřiatřicetiletého pohřešovaného muže,“ informovala Kropáčová.

Kriminalisté proto nevylučují úzkou souvislost mezi oběma případy, ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z násilného trestného činu a na případu stále velmi intenzivně pracují. S ohledem na právě probíhající vyšetřování a všechny pozůstalé nebude policie zatím poskytovat žádné bližší informace.

Témata: vražda Niny (listopad 2020) Policie ČR krimi Praha