Jana Paurová: Policie hledá v domě ženy, která se pohřešuje již 7 let!

Ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. srpna 2020 10:04

Již sedm let se pohřešuje Jana Paurová, v těchto dnech se však v jejím případu objevily nové skutečnosti. Policie intenzivně prohledává její dům, ve kterém žila s manželem, než beze stopy zmizela.

Po sedmi letech od začátku pátrání se tento týden vrátili policisté do domu ve Slavětíně na Lounsku, který patří pohřešované Janě Paurové a jejímu manželovi. Právě on patří od první chvíle k podezřelým kvůli okolnostem případu.

O nových skutečnostech v případu informoval server novinky.cz. Žena podle jeho informací zmizela předtím, než měla svědčit proti manželovi, který ji údajně týral. Policejní mluvčí Kateřina Rendlová uvedla, že kriminalisté zasahují kvůli trestné činnosti spáchané v minulosti.

V městyse s necelými 600 obyvateli se proslýchá, že speciální policejní tým Tempus, který se zabývá nevyřešenými případy z minulosti, případ znovu otevřel na základě výpovědi jednoho ze synů pohřešované ženy.

„Jeden ze synů byl na výslechu a zřejmě se tam měl podříct, že táta se starším bratrem něco mají,“ uvedla pro televizi CNN Prima NEWS jejich sousedka, jejíž dcera se prý jedním ze synů přátelí.

Témata: krimi Policie ČR pohřešované osoby