Češku Zdenku (†41) UBODAL v Itálii expartner! Na vše se dívaly DĚTI!

Ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

16. února 2020 22:25

Bývalý partner zabil ve městě Sorso na italském ostrově Sardinie jednačtyřicetiletou ženu z Česka. Útoku přihlížely i dvě ženiny děti, informoval dnes list Corriere della Sera. Pachatele policisté nedlouho po činu zadrželi. Muž měl kvůli dřívějšímu násilí soudně zakázáno se se ženou stýkat.

Pětačtyřicetiletý Ital, který podle listu Corriere della Sera rozhodně nemá čistý trestní rejstřík, se s Češkou nejprve v sobotu večer pohádal před barem v městečku Sorso severně od Sassari.

Hádce byly přítomny i dvě ženiny dcery ve věku devět a sedm let. Muž následně vytáhl nuž a Češku několikrát bodl.

Podle serveru Blesk.cz se Češka jmenovala Zdenka, její partner a pravděpodobný vrah pak Francesco Baingio Douglas Fadda.

Podle italských médií není další vývoj událostí zcela jasný, muž ale podle všeho umírající ženu i její děti odtáhl s sebou pryč. Policie, kterou lidé z baru zavolali, Češku našla až o půl hodiny v domě v městě Ossi jižně od Sassari.

V domě podle Corriere della Sera bydlel mužův známý, který ale nebyl doma. Přivolaní lékaři už ženě nepomohli. Itala, který ji zabil, našli policisté v noci na dnešek na parkovišti supermarketu v Sassari.

Spolu s ním byly i obě dcery zabité Češky, které podle italského listu neutrpěly žádné zranění.

Témata: Lidé Itálie Vražda krimi