Šok ve Vyškově! Jan (†21) a jeho přítelkyně (†16) se podřezali a skočili z paneláku!

krimi

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. srpna 2019 11:55

Policisté od neděle vyšetřují úmrtí dvou lidí, jejichž těla nalezli sousedé brzy ráno v bytovém domě ve Vyškově. Cizí zavinění zatím nezjistili. Těla byla nalezena v přízemí vedle výtahu.

Hned po oznámení vyjeli na místo policisté a záchranáři. "Bohužel se potvrdilo, že se na místě nachází muž a žena bez známek života, u kterých již mohl lékař pouze konstatovat smrt," uvedla policejní mluvčí Kamila Haraštová.

"Kriminalistický technik provedl důkladné ohledání místa činu. Lze uvést, že z dosavadního šetření nic nenasvědčuje tomu, že by se na smrti obou podílela jiná osoba - cizí zavinění jsme tedy nezjistili," doplnila Haraštová.

Policie zná identitu obou zemřelých, bližší informace ale nebude poskytovat. Podle Blesku jde o Jana (†21) a jeho přítelkyni (†16), kteří se měli před skokem do šachty pořezat.

Mladý pár údajně bydlel v bytě v 5. patře. Původně se spekulovalo, že oba mladí lidé skočili do výtahové šachty, to ale místní vyvrátili. Údajně se vrhli do přibližně třicetimetrové hloubky schodišťovým průhledem.

"Museli se bouchat o to zábradlí, protože to byly takový rány, jak kdybyste se o to bouchal a padal dolů. Krev byla všude, na každým schodu. Paní to včera deratizovala asi tři čtyři hodiny," popsala sousedka pro FTV Prima.

Témata: krimi sebevražda