Všichni se báli, říká o vrahovi z Rychnova přítel dcery! Vypukla sbírka!

Bývalý rychnovský novinář M.D. je podezřelý z vraždy manželky

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. července 2019 12:12

Objevilo se další svědectví o tom, co byl zač střelec, který přesně před týdnem zastřelil svou ženu v restauraci v Rychnově nad Kněžnou. Pro jednu z tuzemských televizí totiž promluvil přítel jedné z pozůstalých dcer.

Dnes večer to bude týden, co v restauraci v Rychnově nad Kněžnou došlo k tragické střelbě, která změnila život jedné rodiny. Sedmačtyřicetiletá žena tam přišla se svým mužem řešit rozvod, ale z podniku už neodešla. Manžel ji legálně drženou střelnou zbraní před zraky hostů zastřelil a teď čeká ve vazbě na soud.

Jedna z jeho vlastních dcer jej po činu na sociální síti označila za manipulátora a psychopata. Přítel jedné z dcer promluvil pro štáb televize Nova a víceméně tato slova potvrdil. „Sebestředný, poslední roky z něj měli všichni strach, zamykali se před ním v pokojích,“ popsal situaci v rodině.

Vražda logicky zasáhla celé město, jehož vedení už vyhlásilo veřejnou sbírku. Samo poslalo dětem 20 tisíc a dalších 80 tisíc se ještě poslat chystá. Peníze mají posloužit například na studium. „Moc bych chtěl poděkovat, jestli někdo něco pošle, doufám, že nezůstane jen u komentářů na Facebooku,“ vzkázal přítel pozůstalé dcery lidem.

Na dnešní den připadá poslední rozloučení se zavražděnou ženou. „Zemřela tragicky zastřelením rukou svého manžela dne 11. července 2019,“ stojí napsáno na parte, kde je jméno otce a vraha logicky vynecháno ze seznamu zarmoucených.

Devětačtyřicetiletý muž z Rychnovska podle policie zastřelil svoji o dva roky mladší manželku legálně drženou krátkou střelnou zbraní. Kriminalisté muže obvinili z vraždy a předali státnímu zástupci, který rozhodl o jeho vzetí do vazby. Pachateli hrozí až 18 let vězení.

Témata: Střelba v restauraci v Rychnově (12. 7. 2019) krimi Policie ČR