Děsivé pozadí vraždy Tomáše (†16)! V bytě se odehrál strašný masakr!

Vražda, ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. června 2019 8:35 | Aktualizováno: 15. června 2019 3:05

Slovensko nadále rozkrývá šokující pozadí případu vraždy mladého Tomáše, kterého brutálně ubodala jeho stejně stará přítelkyně. Tamní média nyní přinesla nové informace.

Vyšetřovatelé nadále rozkrývají pozadí brutálního činu. Nejprve se přitom zdálo, že měl neznámý pachatel zaútočit na dívku Juditu (16) a jejího stejně starého přítele Tomáše. Vyšetřování ale ukázalo šokující věc. 

Za brutálním zasazením 21 smrtelných ran totiž zřejmě stojí právě Judita. "Mladá dívka, která byla v osudnou chvíli s Tomášem, skončila po incidentu v nemocnici. Také utrpěla zranění. Dvojice navštěvovala stejnou třídu gymnázia na Vlčincoch, měli mít dokonce společné plány. Cestu do Londýna. Tu však neuskutečnili. Krvavé drama se odehrálo v době, kdy se měli dohadovat o detailech výletu a na tom, co si sbalit," napsal server topky.sk.

Co se v luxusním bytě odehrálo ví v této chvíli pouze Judita, ta ale podle Nového času nyní čelí obvinění z vraždy! Jelikož je mladistvou, hrozí její poloviční sazba, což může být v tomto případě přibližně sedm let. Ona sama k případu moc vypovídat nechtěla, nakonec ale prozradila, co se stalo.

"Tomáš byl těsně před útokem na odchodu z bytu a měl obuté boty, protože na něj čekala babička a po setkání s ní měl jít na trénink. Právě když byl ohnutý a obouval se, měl dostat první ránu nožem. V bytě se pak odehrál strašný masakru, kdy měl dostat ubohý mladík mnohočetné hluboké rány nožem," napsal magazín Noví čas.

Sama Judita činu nyní lituje. "To, co se stalo, je jedno velké nedorozumění, nevím, jak k tomu došlo. Tomáš byl můj nejlepší kamarád a je mi to všechno neskutečně líto," řekla podle magazínu už dříve policii. To stejné pak zopakovala před soudem. "S Tomášem jsme byli velmi dobří přátelé, dlouho jsme se znali, nevím si vysvětlit, co se stalo, ale je mi to strašně líto. Nemám zkušenosti s alkoholem, nepiju alkohol a nemám zkušenosti ani s drogami," uvedla dívka.

Studentka prestižního gymnázia poté putovala do vyšetřovací vazby. Státní zástupce a ani soudce totiž neznají odpověď, co mělo být spouštěčem brutální vraždy. Podle portálu nastope.sk se ale v pokoji našel kuchyňský nůž s černou rukojetí s čepelí o délce 185 mm.

Témata: Slovensko Vražda