Jiří Procházka: Česká hvězda MMA si jde pro titul z UFC! Kdy a kde ji můžete sledovat?

Jiří Procházka (MMA) 3

Autor: Jan Hrabě

11. listopadu 2023 19:53

Tuzemské fanoušky bojových sportů čeká velká sportovní noc. Je před námi totiž titulový zápas MMA zápasníka Jiřího Procházky v nejprestižnější organizaci UFC. Český bojovník o pás přišel kvůli zranění a nyní ho chce získat zpět. 

Procházka se před necelým rokem zranil při tréninku v Las Vegas během závěru přípravy na opakovaný zápas s Gloverem Teixeirou. "Zranil jsem si rameno a je nutná operace, která mě vyřadí přinejmenším na šest měsíců," napsal tehdy.

Po domluvě s UFC tak o titul přišel, ale rovnou vzkazoval do světa, že se vrátí. "Pro pás si půjdu hned, jakmile mi doktoři dají zelenou," prohlásil. Titulový zápas s dalším někdejším šampionem Alexem Pereirou ho čeká v legendární hale Madison Square Garden v New Yorku. 

Možným soupeřům pohrozil Procházka už loni v listopadu z marodky. "Půjdu si pro pás a získám ho bez ohledu na to, kdo ho zrovna bude držet. Za šest měsíců jsem zpět a titul si vezmu," sdělil sebevědomě. 

Kdy a kde můžete titulový zápas sledovat? Podle aktuálních informací by měl přijít na řadu v neděli 6:00 našeho středoevropského času, vysílat ho budou kanály Premier Sport. 

Témata: Jiří Procházka (MMA) MMA (Mixed Martial Arts) UFC