Jake Paul vs Nate Diaz: "Říkal jsem vám to," napsal vítěz ostře sledované bitvy!

Jake Paul

Autor: Pavel Krejčí

6. srpna 2023 8:40

Sobota přinesla ostře sledovaný boxerský zápas mezi influencerem Jakem Paulem a MMA zápasníkem a veteránem UFC Natem Diazem. Se znalostí konfliktu by možná leckdo favorizoval druhého jmenovaného, v ringu se ale odehrávalo něco jiného. 

Paulovi sebevědomí rozhodně nechybělo a po zápase si neodpustil další velkohubé prohlášení. "Říkal jsem vám to," poslal vzkaz všem kritikům a připojil k němu video, na němž Diaze posílá k zemi.

Veterán UFC a někdejší přemožitel Conora McGregora se ovšem dokázal včas zvednout, takže proběhla všechna vypsaná kola. Sudí po nich označili influencera za jednoznačného vítěze, rekord si tak zlepšil na sedm výher a jedinou porážku. 

"Poslal jsem ho k zemi v podstatě v každém kole, vyhrál jedno jediné. Ale je to bojovník," ocenil vítěz svého sobotního soupeře podle webu yahoo.com. 

Paul poznamenal, že Diaz se ani na chvíli nevzdal. "Nikdo nevstřebá tolik ran. Všechna čest mému týmu za to, jak mě připravil. Jít 10 kol v osmém zápase, to se jen tak nevidí. Boxuji teprve tři roky," připomněl. 

Témata: Jake Paul Box