Letošní hudební festival Mácháč přivítá řadu zahraničních a domácích umělců

Festival Mácháč

Autor: Zdeněk Tuhý

18. srpna 2023 12:38

Po roce znovu zazní taneční elektronická hudba na pláži Klůček na břehu Máchova jezera, kde 18. a 19. srpna zahrají oblíbení interpreti od nás i ze zahraničí. Celkem se představí 84 umělců. V čele 21. ročníku Mácháče se představí nizozemský DJ a producent R3hab a techno DJka Anfiso Letyago, kteří vystupovali i na letošním světově známém festivalu Tomorrowland.

První večer festivalu na pódiu vystoupí jedna z hlavních hvězd letošního ročníku R3hab. Ten má za sebou přes 130 skladeb, spolupracoval s mnoha dalšími interprety a vydal řadu remixů skladeb od umělců jako Katy Perry, Calvin Harris nebo Lady Gaga a také složil hymnu pro loňský ročník festivalu Tomorrowland. Dalším lákadlem bude v sobotní večer jedna z nejžádanějších techno DJek současnosti, Anfiso Letyago.

Z domácích umělců na pláži Klůček vystoupí Matamar, Richard Reynolds, Subgate, Lucca, Victor Tellagio, Golpe, Michael Burian a další.

Na Festival zavítá každý rok tisíce fanoušků a organizátoři se snaží aby vše proběhlo hladce a návštěvníkům festival co nejvíce zpříjemnili. Bude se dbát třeba na ekologii v podobě vratných kelímků a mnoho dalších benefitů. 

Témata: festival Mácháč