Do Kazmova trezoru se dobýval cizinec s kovovou tyčí: Musela zasáhnout ochranka

ONEMANSHOW: The Movie 2

Autor: Zdeněk Tuhý

31. srpna 2023 18:21

Okolo Kazmova filmu a jeho hry, kterou lidé hrají poté co vyjdou z kina, se strhlo, doslova davové šílenství. K trezoru denně chodí lidé zkoušet své štěstí, jestli nevyhrají 22 milionu korun. Dosud se to nikomu nepovedlo, ale trezor již odolal prvnímu pokusu o jeho vyloupení.

Na pražském Výstavišti se nachází trezor s milionem dolarů, neboli s 22 miliony v českých korunách. Vše spadá pod Kazmův projekt Onemanshow: The Movie, který je promítán v kinech, kde lidé dostanou kartičku, se kterou můžou otevřít již zmíněný trezor poté co rozluští tajnou šifru a zadají heslo, nebo budou mít zrovna speciální kartu, která heslo nepotřebuje. Nikomu se to ovšem dosud nepovedlo.

Server iDnes.cz informoval, že ve čtvrtek v časných ranních hodinách se do trezoru pokusil vniknout mladý cizinec. U trezoru je stále ozbrojená hlídka v uniformách, která mladíka přistihla, když se snažil kovovou tyčí do trezoru dostat a předala ho policii. 

„Případ řeší místní oddělení, které zjišťuje podrobnosti,“ sdělil webu mluvčí pražské policie Richard Hrdina. Dále dodal, že šlo o třiadvacetiletého cizince, který se okolo sedmé hodiny pokusil dostat do trezoru tím, že opakovaně udeřil kovovou tyčí do čtecího zařízení, které se mu podařilo poškodit.

Samotný Kazma tento fakt potvrdil slovy: „Ano, dnes v 6:57 ráno se nám někdo pokusil dostat do trezoru. Podařilo se mu rozbít terminál. Ochranka ho zpacifikovala a byl předán Policii ČR" Na to zveřejnil videozáznam z celé situace. 

Témata: film ONEMANSHOW: The Movie