DĚSIVÝ NÁLEZ! Rozřezanou ženu objevili ve třech zavazadlech v řece

Policie v Delray Beach zveřejnila snímek, jak mohla vypadat žena, jejíž ostatky byly nalezeny ve třech kufrech plovoucích ve vodách vodní dopravní cesty Intracoastal Waterway, která vede podél východního a jižního pobřeží USA a je využívána pro nákladní i rekreační lodní plavbu. 11

Autor: Jan Novák

1. srpna 2023 17:36

Floridské oddělení police v Delray Beach zveřejnilo odborně umělecký nákres zavražděné ženy,  kterou objevili minulý pátek rozřezanou ve třech zavazadlech plovoucích ve vodním kanále  Intracoastal Waterway, uvedla policie ve svém prohlášení.

Policie předpokládá, že ostatky ze všech zavazadel patří stejné oběti. Proto policejní oddělení Delray Beach poskytlo veřejnosti více informací o vyšetřování vraždy, o které se domnívá, že k ní došlo někdy mezi 17. a 20. červencem tohoto roku, informuje stránka města Delray Beach.

Zveřejnili snímky, jak může vypadat neidentifikovaná oběť. Obětí je běloška nebo hispánská žena středního věku s hnědými vlasy a vysoká přibližně 162,5 centimetrů s vytetovaným obočím. Značka květinového topu, který měla na sobě, je „Betzabe“, což je podle všeho brazilská společnost.

Policie také zveřejnila fotografie zavazadel, ve kterých bylo nalezeno tělo oběti. 

Policisté poprvé obdrželi hlášení o podezřelém balíčku ve vodě minulý čtvrtek krátce před 11 hodinou, když si lidé, kteří krmili zvířata všimli těchto zavazadel.

„Znovu žádáme veřejnost o pomoc kvůli kontrole vašich osobních kamer sledujících Intracoastal Waterway během stanoveného časového rámce."

„Pokud si myslíte, že poznáváte oběť z uměleckého ztvárnění, zavolejte nám prosím. Pokud jste něco viděli nebo máte nějaké informace o tomto případu, kontaktujte nás. Žádná informace není bezvýznamná,“ uvedla policie v prohlášení.

Policie oficiálně označila smrt za vraždu, píše Daily Mail. 

Policejní oddělení Delray žádá kohokoli, kdo má informace o zločinu, aby zavolal detektiva Mikea Liberta na číslo 1 (561) 243-7874. 

Témata: USA vraždy v USA