Anna Kellnerová po Prague Playoffs řekla, co ji opravdu mrzí

Anna Kellnerová

Autor: Pavel Krejčí

20. listopadu 2023 8:47

Anna Kellnerová není pouze jezdkyní, ale už je také manažerkou parkurového týmu Prague Lions, který na domácím závodě před zaplněnou O2 arenou skončil těsně pod stupni vítězů. V Praze se však k její lítosti závodilo na nějaký čas naposledy. 

U Kellnerové převládala po pražských závodech radost. "Samozřejmě bychom chtěli být na bedně, ale cítíme radost. Tým se každý rok zlepšuje a posouváme se o kousek výš. Bylo by úžasné, kdybychom od začátku stáli na stupních vítězů, ale občas si to musí jezdci a týmy více vydřít," řekla podle webu ČT sport.

Stanovit ještě lepší pražský výsledek se Lvům v následujících letech nepodaří. Český podnik totiž končí a nahradí ho závody v Saúdské Arábii. "Určitě to je smutné. Nejenom, že jsme si na Prague Playoffs zvykli, ale to, co jsme tu vybudovali a co vybudovali i fanoušci, je něco naprosto neuvěřitelného," uvedla olympionička. 

České fanoušky může těšit alespoň to, že pražský tým Lions bude pod dohledem Kellnerové pokračovat. Jádro týmu podle ní zůstane stejné a bude pokračovat dál.

"Momentálně ale jednáme o nějakých změnách, abychom dodali do týmu ještě trošičku větší sílu a snad ho podpořili jezdcem, který by pomohl svými zkušenostmi a koňmi. Rádi bychom se posunuli ještě výš," dodala. 

Témata: Anna Kellnerová