Roman Prymula: S vtipy se roztrhl pytel!

Roman Prymula se na videu chytil za hlavu.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2021 10:02

Romana Prymulu už stála účast na čtvrtečním fotbalovém utkání pražské Slavie funkci, zabrat ale dostává i jeho reputace. Na sociálních sítích se roztrhl pytel s vtipy, které se týkají jeho osoby.

Na paškál si ho vzal především známý autor satirických koláží Tomáš Břínek alias TMBK. Prymulovu tvář třeba vložil do slavné scény z filmu Ecce homo Homolka, kde otec synovi říká slavnou větu: "Jestli si ten fotbal neprosadíš, tak si u mě mrtvej muž."

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený TMBK (@tmbkofficial)

Prymula ovšem nebyl jediným slavným prominentem v hledišti stadionu v Edenu. Na sedadla usedli také kancléř Vratislav Mynář s manželkou Alex, generální ředitel ČT Petr Dvořák nebo tenistka Petra Kvitová. Těm všem věnoval TMBK další ze svých děl. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený TMBK (@tmbkofficial)

Předseda představenstva klubu a někdejší politik Jaroslav Tvrdík sice uvedl, že Slavia neporušila epidemiologická nařízení, chybu ale připustil. "Současná etapa pandemie vyžaduje více než cokoliv jiného solidaritu. V tom jsme udělali obrovskou chybu," uvedl na twitteru. 

"Pozvání VIP hostů na včerejší zápas bylo v intencích toho, že máme být jako přední český klub vzorem a pozitivnám symbolem a na zápasy nemohou všichni naši fanoušci, morálním selháním. Omlouváme se," dodal. 

Témata: Roman Prymula Vtipy