Žena zůstala po porodu v šoku: Když přivedla na svět syna, nastalo peklo!

porody

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

19. května 2019 15:11 | Aktualizováno: 20. května 2019 11:44

Místo, aby si mladá matka z New Yorku užívala po porodu chvíle štěstí, prožívala chvíle naprosté paniky! Byla totiž násilně odvedena od svého děťátka!

Těhotná Elizabeth Dominguezová (29) z města Tonawand podle listu Daily Mail snědla jen několik hodin před porodem makové pečivo. Když se dostavily porodní bolesti, sbalila se a vydala se do nemocnice. Tam po ní po příchodu chtěli vzorek moči.

Když přišly výsledky, byla v šoku! Ukázalo se, že byla pozitivní na opiáty. „Zavolala jsem svému manželovi a rozčílila se. Jak je to možné? Vždyť jsem nebrala drogy!" řekla Elizabeth.

Její manžel Mark se jí pak zeptal, co ten den jídla. Když řekla, že bagel, hned usoudil, že to bylo z toho. Elizabeth přesto byla z celé situace silně traumatizována.

Když porodila svého syna Cartera, nemocnice musela kontaktovat službu na ochranu dětí. I když testy novopečené maminky nevykazovaly v těle chlapečka žádné opiáty, museli ho nešťastní rodiče nechat v nemocnici.

Později se potvrdilo, že pozitivní testy na opiáty způsobil právě mák na pečivu. „Cítila jsem se jako hrozná matka," přiznala Elizabeth, která varuje ostatní ženy, že něco podobného se může snadno stát každému!

Témata: porody Drogy