Mladík (†26) chtěl vystrašit svou přítelkyni: Žert se ale zvrtl a skončil tragicky!

Danny Munro 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. května 2019 22:12 | Aktualizováno: 8. května 2019 10:52

Měl rád vtipy a žertíky a nikdy nepokazil žádnou legraci! Jenže nakonec na svou zálibu krutě doplatil. Mladík chtěl před přítelkyní chtěl předstírat, že se oběsil na teplácích, nakonec se nešťastnou náhodou skutečně zabil. Jeho přítelkyně se domnívala, že jde o další z jeho žertíků, když si uvědomila krutou pravdu, bylo už pozdě!

Šestadvacetiletý Danny Munro z britského Staffordshire zemřel tři dny poté, co se pokoušel přítelkyni vyděsit fiktivním oběšením. Jeho přítelkyně Amy Leamanová Dannyho žertík zpočátku ignorovala, ale když mu zmodrala tvář, pochopila, že je něco špatně. Přestože se ho snažila ze smyčky osvobodit, mladík následkům dušení podlehl.

Danny byl známý bavič, jednou na sebe podle Daily Mail nastříkal kečup a předstíral, že ho někdo bodl nožem. Jindy také sehrál anafylaktický šok při pojídání ořechů během řízení auta. I proto si jeho přítelkyně myslela, že jeho oběšení je jen dalším pokusem o žert. Opak byl bohužel pravdou!

Vše se odehrálo loni v létě. „Vrátili jsme se z nákupů. Začali jsme žít zdravěji, ale v ten večer jsme se dohodli, že si trošku zahřešíme Koupil hotdogy. V přední místnosti sledoval v televizi, já jsem si pustila svůj vlastní program. Pak mi řekl, že jde nahoru,“ vzpomíná Amy.

O chvíli později ho našla viset před schodištěm, kolem krku měl uvázané tepláky. Protože mu nevěřila, lhostejně ho vyzvala, aby s tím přestal.  Když nereagoval, pokusila se ho Amy přesvědčit jinak. „Tak jsem ho trochu udeřila, křičela jsem na něj, že to není zábavné. Pak jsem si všimla, jak mu zmodrala tvář,“ vzpomíná na nejhorší okamžiky v životě Amy.

Ihned běžela pro nůž a tepláky rozřízla. Danny spadl na zem a lapal po dechu. Amy okamžitě zavolala záchranku. Dodnes je přesvědčená, že šlo o nepovedený žertík. Danny podle ní život miloval a nikdy o sebevraždě nemluvil. „Nikdy si na nic nestěžoval, vše bral takové, jaké to bylo," popisuje jeho matka Alison. Koroner Andrew Barkley potvrdil, že příčinou smrti byla nešťastná nehoda. „V zdravotních záznamech nemá žádné významné diagnózy a dokonce netrpěl ani depresí," upřesnil Barkley.

Témata: Danny Munro Vtipy