Mladá žena trpěla bolestí břicha. Její přítel přišel domů a zůstal v šoku!

Dívky v depresi, ilustrační fotografie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. dubna 2019 18:31 | Aktualizováno: 26. dubna 2019 5:39

Šílený zážitek má za sebou 24letá Charlotte Dubardová. Bez jakýchkoliv předešlých obtíží jí začalo ukrutně bolet břicho a pohlavní orgány. Když si je vyfotila na telefon, byla v šoku. Na fotografii totiž spatřila lidské vlasy.

Dívka podle britských médií údajně vůbec netušila, že je těhotná. Ačkoliv brala antikoncepci, několikrát na ni zapomněla, a otěhotněla. 

Vyhnuly se jí všechny těhotenské příznaky a ani rostoucího břicha si nevšimla. Měla pravidelnou menstruaci, dál brala antikoncepci a do toho kouřila.

Nepředpokládala proto, že by vůbec mohla být těhotná. To se změnilo v den, kdy ji přepadla bolet břicha a následně i pohlavních orgánů. Poté, co si je vyfotila, nemohla uvěřit svým očím. Začala rodit.

Chvíli na to porodila, sama doma a do vany. Ve stejném šoku byl její partner poté, co se vrátil z práce domů, a viděl, co se mezi tím odehrálo.

Přivolaní lékaři novorozeného chlapce i s matkou okamžitě odvezli do nemocnice. Následná vyšetření ale ukázala, že se děťátko narodilo zdravé a je zcela v pořádku.

Témata: Lidé lékaři ženy