Zdeněk z Výměny manželek přišel o nohy: Po návratu z nemocnice prožil pořádný šok!

Zdenek přišel po nehodě o obě nohy

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. dubna 2019 20:21

Tragická nehoda, která potkala jednoho z účastníků pořadu Výměna manželek, má překvapivou dohru. Zdeněk, který přišel o obě nohy při vážné bouračce, se konečně dostal pryč z nemocnice a doma na něj čekalo překvapení!

K osudné havárii, která Zdeňkovi změnila život, došlo letos 11. února. Shodou okolností to bylo jen dva dny před vysíláním dílu Výměny manželek, v němž se s partnerkou Ditou objevil! I proto jeho příběh zasáhl tisíce Čechů!

Zdeněk se teď konečně dostal domů z nemocnice, vyhráno ale zdaleka nemá! „Po zdravotní stránce mě čeká rehabilitace v rehabilitačním centru, kde mě rozcvičí, naučí mě nové triky jak se dostat na zem, aniž bych měl vozík, pak určitě nové nohy, chůze na nich," prozradil pro TV Nova.

Doma jej uvítala nejen jeho snoubenka Dita, ale i syn Vojta. Navíc tam ale na Zdeňka, který se pohybuje jen díky invalidnímu vozíku, čekalo ještě jedno obrovské překvapení, které mu vyrazilo dech!

Lidé z televize Nova mu předali šek s částkou 561 394 Kč. Peníze vybrali lidé prostřednictvím sbírky nadace Nova. „Použijeme to na moje ošetření, na to abych byl schopný používat záchod a koupelnu," popisuje Zdeněk.

Zdeněk má doma truhlářskou dílnu a tak už plánuje, že se vrátí k práci. „Potřebuji zlepšit tu dílnu, abych se tam mohl lépe pohybovat. Už jsem si tam udělal trochu pořádek," plánuje.

Témata: Výměna manželek TV Nova