Muž si stěžoval na bolest v krku, k lékaři jít odmítl! Za pár dní zemřel!

lékaři

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. dubna 2019 14:13 | Aktualizováno: 21. dubna 2019 20:27

Brita Marka Bramleyho z Nottinghamshire našla jeho snoubenka v bezvědomí poté, co si stěžoval na bolest v krku. Přes veškerou snahu nakonec zemřel!

Třiačtyřicetiletý otec zemřel na komplikace způsobené tonzilitidou (zánětem mandlí) po zhroucení v kuchyni. Inženýr si stěžoval na velké bolesti v krku 13. března, když byli se snoubenkou Charley Milleovou (26) na dovolené v Amsterdamu.

Mark, kterému všichni říkali Bram, zůstal po většinu pobytu v Nizozemí v posteli a užíval paracetamol. Skolil jej zánět mandlí a bolest v krku. 

Když se o dva dny později vrátil pár domů, Charley v časných ranních hodinách našla Marka na podlaze v kuchyni. Byl v bezvědomí a tak jej začala oživovat. Zavolala záchranáře a ti Marka rychle odvezli do nemocnice. Lékaři se ho sice snažili zachránit, o den později ale Mark zemřel.

Charley, která má s Markem jedenáctiměsíční dcerku Gracie Rae, pro The Mirror řekla: „Zarezervoval mi třídenní výlet do Amsterdamu. Bolelo ho v krku, takže strávil výlet v hotelu, protože na tom byl špatně.“

Uvedla také, že její snoubenec často míval angínu a zánět mandlí, ale lékaři mu je nevzali. Když byl Mark napojen v nemocnici na přístroje, jeho snoubenka ležela vedle něj. Byla tam i ve chvíli, kdy ho z přístrojů odpojili.

„Bylo to velmi náhlé. Ještě neznáme příčinu smrti, ale myslíme si, že se stalo, že jeho hrdlo oteklo, nedostával se mu kyslík a nemohl dýchat. Muži jsou velmi tvrdohlaví a nechtějí jít k lékařům. Pravděpodobně si myslel, že to bude lepší. Užíval paracetamol, ale nečekal, že zemře,“ přiznává zdrcená žena.

Témata: zdraví nemoc Velká Británie lékaři